Често задавани въпроси

Общи

Всички продукти публикувани в сайта bezkopche.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход на съответната марка. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори на големите марки. В резултат на тези ексклузивни партньорства потребителите на този сайт могат да се възползват от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Всички продукти, които са пуснати в продажба, са публикувани на сайта. Ако там няма в наличност даден размер, можете да проверите възможностите за евентуална доставка, като отправите питане към центъра за обслужване на клиенти: +359 875 335 538 (тарифата е според абонаментния ви план).

Ако желаете да върнете даден продукт имате право да направите това в 14-дневен срок от датата на подписването на приемо-предавателния протокол (товарителница). За да направите това трябва да ни се обадите всеки работен ден от 10:00 до 17:00 на телефон +359 875 335 538. Наш сътрудник ще ви разясни процедурата по връщането на продукта! Продукта трябва да е във вида в който сте го получили - със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълна окомплектовка (етикети, стикери, пиктограми, кутия) и придружаващата я документация. Ако тези условия са спазени, веднага след като получим продукта обратно от Вас, ще Ви възстановим пълната му стойност в рамките на 7 работни дни.

За повече и подробно обобщена и описана информация по този въпрос, моля разгледайте тези две страници: ЗА ПРОДУКТИТЕ СЪС ЗАБЕЛЕЖКА // ЗА ЧИСТО НОВИТЕ ПРОДУКТИ

Доставка

Всички клиенти на сайта bezkopche.bg могат да се възползват от напълно безплатна и бърза доставка в рамките на 3 работни дни, ако поръчката им надвишава 100 лв. Това важи и за артикулите които са в промоция или на разпродажба. Цената за доставка при поръчка под 100 лв до офис на Speedy е 4.50 лв, а до адрес на Клиента е 5.00 лв, за пратки до 2.00 кг.

Всички продукти от сайта bezkopche.bg се доставят до 3 работни дни. Доставката се извършва с куриерска фирма Speedy на територията на Република България. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където обработката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Ако при получаването на Вашата поръчка сте се възползвали от опцията да прегледате и пробвате продукта, но той не е бил точния за вас размер или не е оправдал очаванията ви, може да откажете пратката като транспортните разходи са за ваша сметка.

Всяка една наша пратка има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията ви да го заплатите на куриера. Ако продукта не е това което очаквате или размера не е точен, можете да откажете продукта, като заплащате разходите по връщането на пратката.

BezKopche.bg © 2020 - Всички права запазени. Уебсайт от Smarty Studio

Контакти

Местонахождение

Централен офис/склад: гр. София, ж.к. Люлин 2, бл. 262, м-н 2, (бул. Добринова скала)

+359 875 335 538

Поръчки се приемат (от системата):
00:00 - 24:00 (пон. - нед.)

Работно време (обслужване на клиенти):
09:00 - 18:00 (пон. - пет.)