ЦЕНА НА ДОСТАВКА
3.35 ЛВ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
НАД 100 ЛВ

ВКЛЮЧЕНА ОПЦИЯ
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ ИЛИ
ЗАМЯНА

Политика за поверителност


Политиката за защита на личните данни на „СМАРТИ СТУДИО МБН“ ЕООД е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (наричан по-долу „Регламента“ или “GDPR”).


Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни



Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:

  • Наименование: "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД
  • ЕИК/БУЛСТАТ: 205719902
  • Седалище и адрес на управление: гр. София, 1336, ж.к. Люлин 8, бл. 881
  • Адрес за кореспонденция: гр. София, 1336, ж.к. Люлин 8, бл. 881
  • Телефон: +359 875 335 538
  • Имейл: info@bezkopche.bg
  • Уебсайт: https://bezkopche.bg/



ЛИЧНИ ДАННИ, ОБРАБОТВАНИ ОТ "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД

"СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД може да обработва публично достъпните лични предоставени от Вас, като основните видове лични данни, които се обработват са:

  • Информация за лична идентификация (име, имейл адрес);
  • Данни за контакт (пощенски и/или електронен адреси, телефонен номер на Вас или посочено от Вас лице за контакт и други);
  • Данни от профил в онлайн магазина (вкл. име, пощенски и електронен адреси, телефонен номер и др.), които вие доброволно сте предоставили;


"СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД ОБРАБОТВА ДАННИТЕ, ПРЕДСТАВЕНИ ОТ ВАС ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УСЛУГИТЕ

Данни за осъществяване на доставката на поръчания продукт/и, а именно имена, телефон за контакт и координати за доставка – офис на куриерската фирма или адрес, посочен от самия потребител.


ЦЕЛИ И ПРАВНИ ОСНОВАНИЯ ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

"СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД обработва данните Ви за следните цели:

  • Изпълнение на задължения произтичащи от покупко-продажбата от разстояние;
  • Администриране и отговор на клиентски оплаквания, запитвания, жалби, информация, връщане на суми и стоки, замяна на продукт и др.;
  • Съдействие за създаване на акаунт, възстановяване на парола, доставяне на информация относно продукти, промоции или услуги, предлагани от нас;
  • Идентификация и валидация на предвидената от закона възраст при онлайн пазаруване;
  • Гаранционно обслужване на продуктите, предлагани в нашия онлайн магазин;
  • Споделяне на информация във връзка с промени в нашата политика и друга административна информация;
  • Издаване на фактури;
  • Извършване на данъчно – осигурителен контрол от съответните компетентни органи;
  • Изпълнение на задължения във връзка с продажбата от разстояние, продажбата извън търговския обект, предвидени в Закона за защита на потребителите;
  • Задължения, предвидени в Закона за счетоводството и данъчно-осигурителния процесуален кодекс и други свързани нормативни актове, във връзка с воденето на правилно и законосъобразно счетоводство;


ТРЕТИ ЛИЦА, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ДОСТЪП И ОБРАБОТВАТ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

  • Транспортни/куриерски фирми, пощенски оператори с оглед изпълнение на договорните ни задължения (договор от разстояние) и изпращане на закупени стоки;
  • Длъжностни лица, на които е предоставено изпълнението на част от дейностите или задълженията, свързани с конкретна услуга, която дължим към вас;
  • Органи, институции и лица, на които сме длъжни да предоставим лични данни по силата на действащото законодателство;


ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Във връзка с обработване на лични данни, имате следните права, които може да упражните във всеки момент, докато съхраняваме или обработваме личните Ви данни, като изпратите заявление.

Имате право да поискате от "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД:

  • Копие от вашите лични данни и достъп по всяко време до тях;
  • Корекция на личните ви данни, както и данните, които не са вече актуални;
  • Искане за изтриване на личните ви данни, като за целта трябва да изложете искането си в свободен текст и да ни го изпратите на посочените по-горе координати;
  • Да ограничи обработването на личните ви данни, като в този случай данните ви ще бъдат само съхранявани, но не и обработвани;
  • Да оттеглите вашето съгласие за обработката на личните ви данни по всяко време с отделно искане, отправено към нас;
  • Да възразите срещу обработването на личните ви данни за целите на директния маркетинг и реклама, като оттеглите даденото от вас съгласие по всяко време;


ОТКАЗ ОТ ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТОВА

За да извършите покупка от нашия електронен магазин и за да ви доставим поръчаните от Вас продукти, се нуждаем от определени данни, които да Ви идентифицират, данни за контакт и получаване на поръчката. Отказът от предоставянето на такива данни възпрепятства възможността ни да изпратим желания/те от Вас продукт/и.


КАК ЗАЩИТАВАМЕ ДАННИТЕ ВИ

"СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД прилага организационни, физически, технологични и всички други необходими мерки, за да гарантира сигурността и защитата на личните ви данни и мониторинга на обработването на лични данни.

Наред с други неща, такива мерки за сигурност включват следните дейности: достъпът на служителите ни до лични данни на клиентите е ограничен в зависимост от задълженията им.

"СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД е установила задължения за поверителност за своите служители. Ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни, както и най-добрите практики от международни стандарти.


ИЗМЕНЕНИЯ НА ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за поверителност и защита на личните данни.

Всички изменения и допълнения в Политиката за поверителност ще бъдат прилагани само след публикуване на актуалното ѝ съдържание, достъпно чрез нашия онлайн магазин.


БИСКВИТКИ

С цел повишаване на ефективността, електронната платформа на сайта използва файлове с данни тип „бисквитки“ (cookies).

Какво представляват бисквитките и защо се използват?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт.

Те позволяват на уебсайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

Сайтът използва един или няколко от следните видове бисквитки в зависимост от тяхната степен на необходимост:

  • Системно необходими бисквитки:
    • Това са бисквитки, без които функционирането на сайта е невъзможно или се поставя под висок риск. Тук спадат бисквитки за навигиране в уебсайта, запазване на попълнената информация при преминаване между различните стъпки, както и при вход или регистрация.
    • Системно необходими са и бисквитките, осигуряващи контрол върху сигурността на връзката и защитата от нежелани външни намеси. Този тип бисквитки, често се определят като временни или сесийни, тъй като се съхраняват временно и изчезват след затварянето на сесията на браузъра.
  • Бисквитки за функционалност:
    • Тази категория бисквитки служи за улесняване на потребителя при използване на уебсайта и съобразяване с индивидуални предпочитания на потребителя.
    • Те включват бисквитки за разпознаване на устройство, запазване на предпочитания относно език и размер на шрифта и други.
    • Този тип бисквитки, могат да се съхраняват по-дълго време на устройството, те могат да бъдат използвани при повече от една сесия на браузъра и се наричат постоянни.
  • Бисквитки за ефективност, анализи и реклама:
    • Бисквитките за анализ служат за събирането на статистическа информация, въз основа на която могат да се направят общи заключения и препоръки за ефективността на сайта с оглед целите на потребителите, както и с оглед на маркетингови и рекламни цели.
    • Такива статистики включват брой потребители на страница, най-посещавани страници, източници на посещението, време, прекарано на страницата, възникнали грешки и други.
    • Тези бисквитки позволяват да се събира информация за начина, по който потребителите навигират в уебсайта, както и затрудненията, които могат да изпитват.

Деактивиране на бисквитки:

Като потребител имате възможност да контролирате използваните бисквитки, да изтривате запазените на вашето устройство бисквитки, и да деактивирате употребата на бисквитки занапред.

Важно: запознайте се и с нашата Политика за бисквитките (cookies).


ЛИЦА, НА КОИТО СЕ ПРЕДОСТАВЯТ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

За целите на обработване на личните ви данни и изпълнение на сключения договор, "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД може да предоставя данните ви на трети лица – обработващи лични данни, които спазват всички изисквания за законност и сигурност при обработването и съхраняването на личните ви данни:

ОБРАБОТВАЩ ЛИЧНИ ДАННИЦЕЛ НА ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ
Спиди АДИзпращане на артикули/продукти по куриер

ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

В случай на нарушаване на правата ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

  • Наименование: Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)
  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Телефон: 02 915 3 518
  • Интернет страница: www.cpdp.bg

Можете да упражните всичките си права относно защита на вашите лични данни чрез формите, приложени към настоящата информация. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.

Когато възлагате на "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД да обработва лични данни на трето лице за целите на използването на услугата, "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД действа в качеството на обработващ личните данни.

В случаите по-горе, "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД действа единствено по ваша инструкция като ползвател на услугата и само доколкото може да има контрол върху личните данни, които Вие обработвате. "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД няма контрол върху съдържанието и данните, които вие като ползвател на услугата избирате да зареди в услугата (включително ако тези данни включват или не лични данни). В този случай "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД няма роля в процеса на взимане на решение дали ползвателят използва услугата за обработка на личните данни, за какви цели и дали същите са защитени. Съответно, отговорността на "СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД в този случай се ограничава до 1) съобразяване с инструкциите на ползвателя на услугата съгласно договора и 2) предоставянето на информация за услугата и функционалностите чрез нейния интерфейс.

"СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД гарантира, че ще препраща към тази Задължителна информация с линк на своя уебсайт, с посочване или по друг подходящ начин, гарантиращ, че Вие имате възможност да се запознаете с нейното съдържание.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ

"СМАРТИ СТУДИО МБН" ЕООД в никакъв не би желал от вас информация, различна от необходимата за осъществяване на доставка на желан от вас продукт, а именно:

  • Вашите имена;
  • Телефон за връзка и/или e-mail;
  • Адрес, на който желаете да получите поръчката си;

  • Имейл бюлетин
    Запишете се за нашия имейл бюлетин, за да научавате първи за най-новите ни продукти и промоции.